Om Samland.dk

Vi kører en åben tilgang, og derfor deler gerne vores statistikker og tal med alle jer.

Visionen bag Samland

Visionen med Samland er at udfordre samtidens abonnement-betalingsmodel, og åbne op for et uafhængigt medie styret af medlemmerne, der kan omfavne forskellige holdninger, samfundssyn og ideologier på tværs af den danske befolkning.

Hvordan virker Samland.dk?

På Samland.dk kan du oprette dit eget medie eller blog, og fastsætte helt ned til 1 kr. for betalingen til dit indlæg. Max beløbet er lige nu sat til 100 kr. Du kan også oprette indlæg helt gratis og publicere dem på platformen.

Der er 2 måder en betaling for dit indlæg kan foregå på. Den ene er direkte igennem Samland, og der får du 80%, så ved 10 kr. får du 8 kr. Den anden er igennem en kreditkort transaktion. Her får du 80% efter gebyrerne til betalingstjenesten er betalt. Det varierer fra 1.40% til 2.90% af det fulde beløb og med et fast gebyrer på 1.80 kr. per transaktion.

Du kan altid hæve dine penge når de er tjent, så fremt du har over 10 kr. Vi har en max udbetalingsperiode på 90 dage.

Hvad får du på Samland.dk?

Udover betalingsmodellen bygget ind i din blog fra dag 1, får du muligheden for at dine læsere kan subscribe til dig og få emails når du publicere nyt indhold. Du får også en SEO-venlig blog, som du kan fastsætte billeder og beskrivelser på som du synes.

Samlands fælles publiceringsmodel gør at dine indlæg bliver vist til alle på Samland.dk. Derved kan du nå ud til et bredere publikum allerede fra den dag du starter med at publicere.

Samtidig får du gratis bid i alle de andre features der er på Samland.dk. Fx billede-generering, gratis stock-billede integration, gratis hosting og upload af billeder og en masse indbagte indholdsfeatures som at tilføje Youtube videoer til dine indlæg eller ligge noget programmeringskode op.

Det gode ved Samland er at vi er uafhængige. Vi har ikke en chefredaktør, et stort mediehus eller andet der bestemmer hvad der skal ske på Samland. Det er op til jer medlemmer at fastsætte dagsordenen såfremt det er indenfor lovens rammer.